Vikarbyrå

Dreamwork er et vikarbyrå i Oslo som er spesialister på bemanning og innleie av medarbeidere til bedrifter i hele landet. Vi vil fungere som rådgivere for å sikre at kompetansebehovet dekkes gjennom fast- eller midlertidig ansettelse.

I Dreamwork vikarbyrå har vi gode erfaringer med utleie av personell, der tradisjonell rekruttering tidligere har vært benyttet.

Kundereferanser

Hva gjør et vikarbyrå?

 

Et vikarbyrå spesialiserer seg i å finne stillinger for kandidater som søker midlertidig arbeid, og fylle ledige stillinger for bedrifter som ønsker å ansatte på midlertidig basis. Det kan være for eksempel til tidsbaserte prosjekter eller travle perioder. På samme måte bruker kandidater tjenestene til et vikarbyrå, hvis de kun er ute etter arbeid i et begrenset periode. Det kan også være en fin mulighet til å få testet jobbmarkedet, og kanskje få en permanent stilling etterhvert. 

Dreamwork har rådgivere med variert yrkesbakgrunn, som sikrer at vi forstår kompetansebehovet og fagspråket til kundene våre. Vi vet at for kunne å finne de riktige talentene i salg, er man nødt til å kunne salg, og det er her vi skiller oss ut fra våre konkurrenter.

Les også: Vi vet hva som kjennetegner en god selger.

Flere av våre rådgivere har over 10 års erfaring fra salg og salgsledelse, noe som gjør at de vet hva de skal se etter når de skal finne riktig kandidat til riktig stilling. Vi jobber proaktivt med søk av kandidater gjennom både tradisjonelle og utradisjonelle kanaler. 

Fordelen med et vikarbyrå for deg som jobbsøker, er at du ofte kan finne deg en jobb relativt fort. Det er også en fin måte å foten inn i døren for en fast stilling, eller få erfaring innen et bestemt felt. For deg som arbeidsgiver kan det i mange situasjoner være mer praktisk å leie inn medarbeidere enn å ansette selv. Hvis du er usikker på om du trenger permanent arbeidskraft eller ikke, kan fleksibilitet gjennom innleie være løsningen. Dreamwork opplever ofte at vikarene våre går over i faste stillinger, noe som forteller oss at våre kandidater holder høy kvalitet.

 

Hvilke bransjer leverer Dreamwork vikarer til? 

 

Vårt vikarbyrå er alltid på utkikk etter nye flinke medarbeidere for våre kunder. Vi rekrutterer til mange ulike bransjer og fagområder, både privat og offentlig. Vi jobber strategisk og systematisk for å tiltrekke kandidater – gjennom bruk av kandidatinnsikt, markedsforståelse, sosiale medier og målrettede markedsaktiviteter. Gjennom å sette oss inn i din bedrifts behov, verdier, ambisjoner og arbeidsmiljø finner vi de rette kandidatene for din bedrift. Vi kan bidra både med vikarer med høy kompetanse innenfor sitt fagfelt, og vikarer som er helt i starten av sin karriere.

  • Salg og markedsføring: I Dreamwork behandler vi salg som et eget fag. Markedet har et kontinuerlig behov for gode ressurser innen fagfeltene salg, kundeservice og varehandel, og vi jobber derfor målrettet for å opprettholde den jevne tilstrømningen av dyktige kandidater.
  • Bank finans og forsikring: Bransjen er i endring og det samme er oppgavene i de ulike rollene. Dreamwork besitter den kompetansen som kreves for å bistå næringen med riktige kandidater.
  • Executive search: Vi identifiserer og kvalitetssikrer kandidater til lederroller, og roller der spesialkompetanse er avgjørende for bedriftens virksomhet. Våre rådgivere har lang ledererfaring fra et antall forskjellige bransjer, og de har bred erfaring fra rekruttering av mellom- og toppledere.
  • Økonomi og regnskap: Dette fagfeltet er i kraftig teknologisk utvikling, og det er derfor behov for mennesker med bred kompetanse. Vi bistår våre kunder med å skaffe den riktige kandidaten til stillinger i alle kategorier innen økonomi og regnskap.
  • Kontor og administrasjon: Dette fagfeltet omfatter svært mange forskjellige arbeidsoppgaver og roller. Vi gjør en detaljert analyse av hver rolle og bistår våre kunder med å avdekke kompetansebehov spesifikt for den enkelte stilling.
  • IT: I en verden i rask endring, har IT-sektoren en konstant høy etterspørsel etter dyktige og spesialiserte kandidater. Dreamwork gir muligheten til å jobbe hos alt fra små, lokale bedrifter og konsulenthus, til store globale konsern som er ledende innen teknologi.
  • Sosiale medier: Vi forstår at sosiale medier er avgjørende for bedrifters merkevare, forretningsprosesser og resultater. Dreamwork hjelper våre kunder med å knytte til seg ressurser som er nødvendig for å løfte bedriften til det tidsriktige kompetansenivået.

Våre dyktige rådgivere er alltid tilgjengelige og klare for å bistå med å finne de beste kandidatene innenfor alle fagfelt.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om deres vikarbehov. 

Hvis du allerede er ansatt vikar i Dreamwork og trenger informasjon om lønn og andre nyttige ting kan du se her. Vi anbefaler også alle som er utleid gjennom Dreamwork å laste ned vår vikarhåndbok.

StillingerStillinger
Ny ansatt?Ny ansatt?
Om ossOm oss
KontaktKontakt