For deg som søker jobb

Vi i Dreamwork jobber for at du skal finne drømmejobben, og for at bedrifter skal se ditt potensiale.

Registrer CV  Se ledige stillinger


Finn drømmejobben

Når du registrerer deg som jobbsøker hos Dreamwork, får du hjelp av erfarne rådgivere og hodejegere som vet hva som skal til for å bli lagt merke til og plukket opp av akkurat den arbeidsgiveren du kunne tenke deg å jobbe for.

Vi jobber aktivt med å finne mulighetene som vil gi deg størst sjanse til å vokse og videreutvikle deg på det du er god på. Jo mer vi hjelper deg med å utnytte potensialet ditt, desto bedre kandidater kan vi tilby til de bedriftene vi samarbeider med – så enkelt er det.

Vi driver både med rekruttering og bemanning – det gir deg flere muligheter
Fordi vi er både et rekrutteringsbyrå og bemanningsbyrå, kan vi tilby deg muligheten til å teste ut spennende arbeidsgivere som vikar eller i en prosjektstilling. For mange er dette en effektiv måte å lære mer om seg selv og hva man vil på. Og skulle du velge å prøve et vikariat, er målet vårt likevel alltid at du skal ende opp i fast stilling.

Registrer CV
Se ledige stillinger
For-sokere-1

Vi hjelper deg

Dreamwork tilbyr et variert og spennende utvalg av jobber og muligheter.

Målet vårt er å gjøre deg til den perfekte kandidaten
Vi har spesialisert oss på kommersielle stillinger. Det betyr at alle rådgiverene våre selv har bakgrunn fra bransjen og en faglig tyngde som vil komme deg til gode i søkeprosessen.

Våre dyktige rådgivere og hodejegere vet vi godt hvilke kvaliteter og egenskaper som blir lagt ekstra godt merke til, og hva som ofte må til for at du skal bli den perfekte kandidaten.

Usikker på hva som passer for deg? Vi hjelper deg på veien
Ofte er det mer enn bare jobberfaring og utdanning som avgjør hvilke stillinger vi passer best i. Derfor utfører vi både samtaler og Dreamwork Assessment-tester og analyser for å finne ut så mye som mulig om målene og drømmene dine, hva du brenner for, og på hvilke områder du har størst potensial. På den måten kan vi sammen finne ut hvor på jobbmarkedet du har best mulighet for å hevde deg.

Registrer CV
Se ledige stillinger
For-sokere

SKAFF DEG EN LINKEDIN PROFIL

 
Et tips fra oss er å skaffe seg en LinkedIn prfil.
Dette kan hjelpe deg og oss med å plassere deg i drømmejobben.
Det gjør deg også synlig ovenfor potensielle arbeidsgivere.
 Asset 7
Lag profil