for_skere_322x322_frilagt-1

Vi i Dreamwork jobber for at du skal finne drømmejobben, og for at bedrifter skal se ditt potensiale.

Vi jobber spesielt for deg som leter etter ny jobb, og er usikker på hvilken vei du skal ta. Dreamwork kan hjelpe deg med å finne din drømmejobb, med utgangspunkt i hva du ønsker å bruke din kompetanse til. Hos oss vil du få god veiledning i prosessen mot å nå dine mål.

Å bytte jobb er ikke et enkelt valg.

Heldigvis har Dreamwork lang erfaring i bransjen, og kjenner til de mulighetene som finnes. Vi vil veilede deg mot den rette arbeidsgiveren for deg, og finne bedrifter med behov for det som gjør deg unik.

Kandidag bulldog
Jobbsøker kandidat

FINN DRØMMEJOBBEN

Dreamwork tilbyr et variert og spennende utvalg av jobber og muligheter.

Vi jobber også med personalutleie, noe som gjør at vi kan tilby deg som arbeidssøker mange muligheter – som å jobbe i et vikariat eller et prosjekt for eksempel. Dette gir deg muligheten til å bli kjent med flere ulike miljøer, få bredere erfaring og kompetanse, skape mange nye kontakter og bygge et stort nettverk.

Usikker på hvilke karrierevei du skal velge?

Da er Dreamwork en fin inngangsbillett til å få utforsket arbeidsmarkedet. Og du, vi baserer ikke vurderingene våre kun på faglige kompetanse, men ser også på dine ambisjoner og personlige egenskaper.

new_icon_social-1

TIPS: SKAFF DEG EN LINKEDIN PROFIL

Dette kan hjelpe deg og oss med å plassere deg i drømmejobben. Det gjør deg også synlig ovenfor potensielle arbeidsgivere.
linkedin