Kundereferanser

Våre dyktige rådgivere er alltid tilgjengelige og klare for å bistå med å finne de beste kandidatene. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om deres bemanningsbehov.

Kontakt oss

Hva våre kunder sier om oss

Samarbeidet med Dreamwork har vært veldig bra. Vi har i ca. 1 år benyttet oss av Dreamwork til rekruttering av salgspersonell og opplever at vi får kandidater som matcher våre krav til kvalitet og kvalifikasjoner. Våre kontaktpersoner er lette å jobbe med, løsningsorienterte og viser raskt forståelse for vår organisasjon og behovene vi har.

Henrik Haug

Nettbil logo

Vi valgte å samarbeide med Dreamwork på grunn av kompetansen de innehar innen salg. Dreamwork er lett tilgjengelige, grundige og effektive i sitt arbeid og vi får tilsendt gode kandidatrapporter med gode og bedre beskrivelser. Før vi samarbeidet med Dreamwork savnet vi høyere kvalitet på kandidatene våre spesielt i forhold til erfaring innen B2B segmentet.

Simen Ø. Pettersen

Global-connect-logo

Min erfaring med Dreamwork har vært svært positiv. Vi har samarbeidet med Dreamwork i ca 1 år og opplever at Dreamwork finner gode kandidater som matcher våre behov, og at de følger opp disse kandidatene godt gjennom hele prosessen.

Kristian Vodde

Schibsted_logo_300x100

Jag rekommenderar er att välja Dreamwork när ni behöver ha hjälp med rekrytering av säljare. Dreamwork har kompetenta medarbetare som är duktiga på såväl uppföljning som återkoppling. Dreamwork har även ett stort kontaktnät inom branschen vilken gör det effektivt att arbeta tillsammans, de är även flexibla när det kommer till att hitta bästa möjliga lösning för kunden.

Victor Battisti

media_logo-1

Vi har benyttet oss av Dreamwork sine tjenester i flere år, og vært strålende fornøyde. Det har vært ryddige og profesjonelle prosesser fra start til slutt, og samarbeidet har vært upåklagelig. Det som gjorde at vi valgte akkurat Dreamwork var at de forsto raskt vårt behov og kunne presentere kandidater innen kort tid til en god totalpakke. Før vi valgte Dreamwork brukte vi lengre tid på rekruttering, og slet med å bemanne opp ved akutte behov.

Martin Biseth

thorn privat finans

Vi kom egentlig ganske tilfeldig over hjemmesiden til Dreamwork, og synes det virket oversiktlig og ryddig. Samtidig hadde en person anbefalt oss å ta kontakt. Grunnen til at det ble Dreamwork var at de hadde en fremgangsmåte som ga fleksibilitet til å fokusere på de viktigste faktorene når vi lette etter en kandidat. Vi hadde ingen intern kompetanse på hvordan søkeprosesser skulle utføres sømløst og det var fint å kunne fokusere kun på å bli kjent med kandidatene i stedet for alt det administrative ved en søkeprosess. Utvalget av kandidater, som ble presentert av vår proaktive og engasjerte kontaktperson, var vi veldig fornøyde med. Vi sitter derfor igjen med et veldig godt helhetsinntrykk av Dreamwork og samarbeidet vi har hatt.

Marius Skyrud Harsjøen

HOGS
Dreamwork godt levert case LinkedIn

Vi har et svært godt intrykk av Dreamwork etter langt og godt samarbeid. Deres engasjerte medarbeidere har god forståelse av vår organisasjon og våre behov, og sørger for effektive og profesjonelle prosesser. Jeg kan trygt anbefale dem videre.

Sandra Hjort
Godt Levert gruppen AS

DW_kundecase_Dintero_02_mtekst

Vi har hatt et femårig samarbeid med Dreamwork. Dreamwork leverer raskt kandidater som vi har hatt behov for. Det er lett for oss å samarbeide og vi har bygget opp en god tillit til Dreamwork. 

Magnus Gleditsch
Dintero AS

Dreamwork kundereferanse - Komprimert NETT

Det er behagelig å være kunde hos Dreamwork og få presentert kandidater og gitt tilbakemeldinger. Jeg vet at kandidatene blir behandlet på en bra måte, og jeg vet at mine tilbakemeldinger blir notert og respektert.

Helge Bharat Johnsen
Innovation Support AS

Er dere vår neste samarbeidspartner?

Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsker å jobbe sammen med oss.
Vi er alltid åpen for nye oppdrag.

Kontakt oss

StillingerStillinger
Ny ansatt?Ny ansatt?
Om ossOm oss
KontaktKontakt