Dreamwork Talents

Ønsker du deg en nyutdannet medarbeider, eller en kandidat som er i startfasen av sin karriere?
 
FagområderKundereferanser

Talent Acquisition

I Dreamwork Talents innehar våre rådgivere spesiell kompetanse innen Talent Acquisition. I tilfeller hvor våre kunder har et midlertidige ressursbehov, dekker vi dette ved utleie av høyt kvalifisert arbeidskraft. Med hovedkontor i Oslo, leverer vi våre tjenester landsdekkende fra Bodø i nord, Ålesund i vest, til Lindesnes i sør.

Våre rådgivere gjør en grundig analyse av ditt behov, og sikrer at du har dyktige medarbeidere så lenge behovet er tilstede.

talents-image-1

Våre kunder

Våre kunder spenner fra kundesentre og call-sentre i store konsern med svært mange innleide ressurser fra oss, til bedrifter som ønsker å leie inn en medarbeider til et av sine prosjekt eller for å erstatte ved en permisjon.

Outsourcet HR

Dreamwork Talents fungerer som en outsourcet HR-funksjon for deg. Med oss på laget, kan du være trygg på at alt med hensyn til lønnskjøring, pensjon, forsikring, oppfølging av konsulent og deg som kunde er godt ivaretatt.

Benytter du Dreamwork Talents tjenester, kan du være trygg på at du har de riktige folkene ombord til enhver tid, og du vil være mindre utsatt for svingninger i usikre tider eller markeder.

Kontakt oss

DWTalentsLogo
StillingerStillinger
Ny ansatt?Ny ansatt?
Om ossOm oss
KontaktKontakt